Tekirdag Ziraat Fakültesi Dergisi / Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
T.Z.F Dergisi Yıl 2021-18 sayı (2)
İÇİNDEKİLER / CONTENTS
|
|
Title - Authors - Organization |
File |
Pages |
|
İçindekiler |
|
|
|
Tam Sayı |
|
|
|
Is Debt Financing a Burden or a Boost to the Growth of Small Scale Poultry Farms? Evidence From Nigeria
Felix ACHOJA, Nwamaka NWOKOLO
|
|
179-186 |
|
Investigating the Causes of Entrepreneurs Failure to Start-up Greenhouse Business in Isfahan Province, Iran
Masoud RAMEZANI, Abdolhamid PAPZAN |
|
187-196 |
|
Bazı Pestisitlerin Faydalı Bakteriler ve Patojen Bakteriler Üzerine Bakterisidal Etkilerinin Belirlenmesi
Recep KOTAN, Elif TOZLU |
|
197-212 |
|
Effects of Chemical and Organic Fertilizer Treatments on Yield and Quality Traits of Industrial Tomato
Ahmet TURHAN, Neşe ÖZMEN |
|
213-221 |
|
Comparative Investment Analysis of Agricultural Irrigation Systems
Süheyla AĞIZAN, Zeki BAYRAMOĞLU |
|
222-233 |
|
Biyoçeşitlilik Gölge Fiyatının Doğal Kaynak Yönetiminde Kullanımı Üzerine: Uludağ Milli Parkı Örneği
Serkan GÜRLÜK |
|
234-246 |
|
Farklı Konukçu Bitkilerden İzole Edilen Agrobacterium tumefaciens İzolatlarının Fenotipik ve Genotipik Karakterizasyonu
Eda GEYLANİ YÜZBAŞIOĞLU, Yeşim AYSAN |
|
247-259 |
|
Infrared Drying Kinetics and Color Qualities of Organic and Conventional Sweet Red Peppers
Aysel ARSLAN, Yurtsever SOYSAL, Muharrem KESKİN |
|
260-272 |
|
Bioactive Properties Of Commercial Reishi Mushroom Products In Powder Form
Ahmet Şükrü DEMİRCİ, Didem SÖZERİ ATİK, İbrahim PALABIYIK, Mehmet GÜLCÜ |
|
273-281 |
|
Noise Exposure Levels in Black Tea Processing Factories and Its Effects on Employees
Gıyasettin ÇİÇEK, Sarp Korkut SÜMER |
|
282-291 |
|
Kurak ve Yarı Kurak Bölgelerde Tuzlu ve Sığ Yeraltı Sularından Etkilenen Meralarda Bazı Yem Bitkilerinin Performansları
Barış BAHÇECİ, Ali Fuat TARI, İdris BAHCECİ |
|
292-302 |
|
Stomatal Behaviors and Physiological Responses Affected by Iron Deficiency in Peach Plants Grafted onto Garnem and GF 677
Servet ARAS, Hakan KELES, Erhan BOZKURT |
|
303-311 |
|
Yulaf Çim Suyunun Bazı Yabancı Ot ve Kültür Bitkisi Tohumlarının Çimlenme ile Fide Özellikleri Üzerine Etkileri
Ruziye KARAMAN, Cengiz TÜRKAY, İlknur AKGÜN |
|
312-321 |
|
Determination of Energy Balance and Greenhouse Gas Emissions (GHG) of Cotton Cultivation in Turkey: A Case Study from Bismil District of Diyarbakır Province
Mehmet Fırat BARAN, Osman GÖKDOĞAN, Yilmaz BAYHAN |
|
322-332 |
|
Tekirdağ İli Bağ Alanlarında Görülen Yabancı Ot Türleri, Yoğunluk ve Rastlama Sıklıklarının Belirlenmesi
Adnan KARA, Erdal ATA |
|
333-343 |
|
Biyolojik-Biyoteknik Mücadele Desteklemeleri Hakkında Üretici Görüşlerinin Belirlenmesi
Betül SAYIN, Alamettin BAYAV, Tuba BEŞEN, Meltem EMRE, Mehmet Ali ÇELİKYURT, Dilek KARAMÜRSEL, Musa KUZGUN, Şerife Gülden YILMAZ, Selda ARSLAN |
|
344-358 |
|
Determination of Germination Biology of Some Sage (Salvia ssp.) Species Under Salinity Stress
Banu KADIOĞLU |
|
359-367 |
|
Siyah Alaca Süt Sığırlarında Mevsim ve Laktasyon Sırasının Sütün Bileşimi ve Kalitesine Etkisi
Ahmet Refik ÖNAL, Mahmut ÖZKAN, Yahya Tuncay TUNA |
|
368-374 |