2015-01-27

T.Z.F Dergisi Yıl 2010-7 sayı (2)

Tekirdag Ziraat Fakültesi Dergisi / Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
T.Z.F Dergisi Yıl 2010-7 sayı (2)

İÇİNDEKİLER / CONTENTS

Title - Authors - Organization File Pages

I. Kutlu and G. Kinaci
Department of Field Crops, Faculty of Agriculture, Eskisehir Osmangazi University, Eskisehir

95-103

Çankırı Kentsel Sit Alanının Bitki Varlığı Açısından Değerlendirilmesi (The Evaluation of Cankırı Urban Site in the Frame of Plant Material)
N. Kuter ve E.Erdoğan
Çankırı Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Çankırı

105-111

Gökçeada, Malta ve Türk Saanen Keçi Genotiplerinin Döl Verim Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması (Comparison of Gökçeada, Maltese and Turkish Saanen Goat Genotypes for Reproduction Traits)
C.Tölü ve T. Savaş
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü, Çanakkale

113-121

Erzurum Kenti Örneğinde Kullanılan Kuşatma Elemanlarının Kent İmajı Üzerindeki Etkileri (Effects of surrounding elements on city image in the sample of Erzurum city)
S. Özer, M. Aklıbaşında ve M. Zengin
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Erzurum

123-130

U.İşcan, M.Özder ve A.R.Önal
Türkoğlu İlçe Tarım Müdürlüğü, Kahramanmaraş

131-137

İ. Kaya, M. Tunçtürk, O.U. Özkan ve E. Anaç
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Van,

151-158

F. Koç, L. Coşkuntuna, M. L. Özdüven ve, A. Coşkuntuna
Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü, Tekirdağ

159-165

Ö. Güven, T. Aktaş ve E. Kılıç
Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Tekirdağ

167-177

İ. Kocaman
Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü, Tekirdağ

179-186

Local differentiation of Albanian rabbit populations (Arnavutluk Tavşan Populasyonunda Yerel Farklılaşma)
A. Daija, L. Papa and K. Kume
Centre for Agricultural Technology Transfer, Fushe Kruja, Albania

187-190

Tekirdağ, Taban ve Kıraç Meralarının Verim ve Botanik Kompozisyonuna Gübrelemenin Etkisi (Effects of Fertilizer Application on Forage Production and Botanical Composition of Floodplain and Steppe Rangelands of Tekirdağ)
M. Altın, C. Tuna ve M. Gür
Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü, Tekirdağ

191-198

The Evaluation of the Playgrounds in Respect of Child Safety: Tekirdağ (Çocuk Güvenliği Açısından Çocuk Oyun Alanlarının Değerlendirilmesi)
E. E. Sisman, L. Erdinc and M. Özyavuz
Department of Landscape Architecture, Namık Kemal University, Faculty of Agriculture, Tekirdağ

141-150